Logga in på SAS

Ändrad den 29 Jul 2024

Observera att vi erbjuder både helcharter, delcharter och reguljärflygningar med SAS. Du kan särskilja dessa två genom att titta på flygnumren.

Våra helcharterflyg med SAS har alltid SK7200 - SK7999

Våra delcharter har alltid SK1800 – SK2099

För reguljärflyg har alltid SK1800 – SK2099

Ska du flyga med ett helcharterflyg, ska du logga in via Paxport. Ska du flyga med ett delcharter- eller reguljärflyg, kan du följa guiden nedan för att logga in direkt på SAS webbplats.

Platsreservation och tillköp

1. Gå till 'Mina bokningar' på SAS webbplats
  2. Fyll i följande uppgifter:
    * Bokningsreferens: Ditt PNR-nummer
    * Efternamn: Den ansvariges efternamn
  3. Klicka på 'Sök'
  4. Du kommer nu att kunna se din flygresa på skärmen. Här kan du välja vilka tillval du vill göra, till exempel 'Lägg till/ändra bagage' eller 'Välj/ändra säte'
  5. Följ de vidare stegen på skärmen för den valda tjänsten
  6. Betala tjänsten direkt till SAS

Online check-in

1. Gå till 'Checka in' på SAS webbplats
  2. Fyll i följande information:
    * Bokningsreferens: Ditt PNR-nummer
    * Efternamn: Ansvarig resenärens efternamn
  3. Klicka på 'Sök'
  4. Välj passagerarna som ska checkas in
  5. Fyll i passagerarinformationen
  6. När du har godkänt informationen kommer du att få boardingkortet