Finns det boende som är anpassade för funktionsvarierade?

Ändrad den 05 Jun 2024

En del av våra hotell är mer anpassade för speciella behov. På huvudrubriken hotell, finns underkategorin ”speciella behov” här kan man söka efter hotell som är anpassade för olika behov.

Observera, att vi inte kan garantera att det finns rum som är anpassade för speciella behov, efter bokning behöver ni kontakta oss så vi kan undersöka möjligheten.

Om du tar med din egen rullstol, annat hjälpmedel eller är i behov av assistans på flygplatsen kan du läsa mer om hur du går till väga här.