Finns det en guide på min destination?

Ändrad den 18 Dec 2023

Vi har en representant på de flesta destinationer.. Om det inte finns någon guide, kommer du att tas omhand av en lokal representant för Airtours. De är redo att ta emot dig vid ankomst till flygplatsen. Det är viktigt att du tar kontakt med reseguiden eller vår lokala representant när du anländer. De hänvisar dig till rätt transferbuss. Du kommer också att få ett välkomstbrev med användbar information om ditt semesterresmål, utflykter och viktiga telefonnummer.


Har du bokat en hyrbil från flygplatsen och inte använder vår transfer? Även då är det viktigt att du först rapporterar till vår guide / representant.


Under välkomstmötet får du mer information om de utflykter som erbjuds och alla användbara fakta och tips om din destination.


Om du har några frågor eller kommentarer under din semester kan du alltid ringa guiden under arbetstid. Dessutom är de tillgängliga 24 timmar om dygnet vid nödsituationer.


Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov

Frågor kring samma ämne

Relaterade frågor

Kontakta oss!

Ring oss på tel: +46856610300


Öppettider:

Mån-fre: 09:00-17:00

Lör-sön: 10:00-14:00


Se våra avvikande öppettider.

Sociala medier


Ställ din fråga genom ett direktmeddelande via någon av våra sociala medieplattformar. Vi kommer att besvara ditt meddelande under våra öppettider:

Mån-fre: 09:00-17:00

Lör-sön: 10:00-14:00


Se våra avvikande öppettider.


Skicka oss ett mejl

Du kan även skicka oss ett mejl via något av våra kontaktformulär. Beroende på arbetsbelastning svarar vi inom några arbetsdagar.