Jag har ett klagomål, vart vänder jag mig?

Ändrad den 04 Dec 2023

Om du har ett problem eller klagomål under din semester med Airtours måste du först kontakta Airtours-guiden på din destination. Kontrollera dina resehandlingar för att hitta deras kontaktuppgifter. Om du inte är nöjd med ditt boende på något sätt ska du förutom att kontakta din Airtours-guide också omedelbart anmäla detta till receptionen på ditt boende. Vår guide finns där för att hjälpa dig att lösa de problem som har uppstått.  Efteråt, när du kommer hem, är det naturligtvis inte längre möjligt att lösa problemet.


Om ditt klagomål inte har behandlats på ett sätt som tillfredsställer dig är det viktigt att du fyller i ett kundservice formulär hos vår guide. Detta formulär, tillsammans med en skriftlig motivering, ska sedan anmälas via e-post. Airtours måste få detta senast inom två månader efter att din semester har avslutats. Det räcker inte att skicka in kundservice formuläret utan ytterligare bevis för att hantera ditt klagomål. När vi har mottagit formuläret och motiveringen skickar vi dig en bekräftelse. Vi kommer att ge ett substantiellt svar på dina kommentarer inom 1 månad. 


Klagomål kan skickas till kundtjanst@airtours.se eller via post, se adress nedan: 

Airtours

Birger Jarlsgatan 64

114 29 Stockholm 

Sverige


Tänk på att klagomål som inte har rapporterats på plats inte kan åtgärdas.


Om ditt klagomål gäller Airtours eller upprättandet av bokningen kan du lämna in ditt klagomål via kontaktformuläret på hemsidan. Efter mottagandet av klagomålet, före avresan, skickar vi inget mottagningsbevis. Detta beror på att vi inom 4 veckor, eller tidigare vid tidigare avgångar, vill behandla ditt klagomål.


Vid gränsöverskridande tvister kan du också vända dig till EU:s plattform för tvistlösning online via den här länken.


Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov

Frågor kring samma ämne

Relaterade frågor

Kontakta oss!

Ring oss på tel: +46856610300


Öppettider:

Mån-fre: 09:00-17:00

Lör-sön: 10:00-14:00


Se våra avvikande öppettider.

Sociala medier


Ställ din fråga genom ett direktmeddelande via någon av våra sociala medieplattformar. Vi kommer att besvara ditt meddelande under våra öppettider:

Mån-fre: 09:00-17:00

Lör-sön: 10:00-14:00


Se våra avvikande öppettider.


Skicka oss ett mejl

Du kan även skicka oss ett mejl via något av våra kontaktformulär. Beroende på arbetsbelastning svarar vi inom några arbetsdagar.