Kan jag boka transfer?

Gewijzigd op 09 Oct 2023

På de flesta av våra sol- och badresmål erbjuder vi en chartertransfer. Transfer går att boka tur och retur till och från flygplatsen. Information om tider erhålls på plats. Airtours guider (på de resmål där vi har guider) följer inte alltid med på transferbussen. Det ingår ingen guidning på bussen. På de flesta av våra övriga resmål kan du boka in transfer.


Airtours transferbussar följer alltid lokala säkerhetsregler och bälten finns i samtliga bussar. Bältena går oftast endast över midjan, ej axeln. Barn under 2 år sitter i förälders knä, barn över två år har ett eget säte. Barnstol finns i regel inte att tillgå på Airtours chartertransfer. Har man specifika önskemål kring barnstolar eller liknande rekommenderar vi att man bokar transport på egen hand.


På många av våra cityresmål erbjuder vi transfer via en samarbetspartner. Denna transfer går att boka upp till 3 dagar före avresa. Det finns flera alternativ av transfer i olika prisklasser i form av exempelvis "shuttle bus", "private transfer" och "luxury vehicle transfer". Information om vald transfer erhålls i en enskild transfervoucher tillsammans med biljetten ca 2 veckor före avresa. Barnstol går att förboka, kontakta Airtours på telefon +4656610 00  eller mail info@airtours.se.


Tillgängliga transferalternativ finns att välja mellan vid bokningstillfället både när det gäller sol- och badresor och cityresor. Vid transfer är det tillåtet att ta med sig en resväska samt ett handbagage. Om du har något specialbagage (t ex. sportutrustning eller medicinskt hjälpmedel) ber vi dig vänligen att på förhand kontakta oss via ovan kontaktuppgifter.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren

Frågor kring samma ämne

Relaterade frågor

Kontakta oss!

Ring oss på tel: +46856610300


Öppettider:

Mån-fre: 09:00-17:00

Lör-sön: 10:00-14:00


Se våra avvikande öppettider.

Sociala medier


Ställ din fråga genom ett direktmeddelande via någon av våra sociala medieplattformar. Vi kommer att besvara ditt meddelande under våra öppettider:

Mån-fre: 09:00-17:00

Lör-sön: 10:00-14:00


Se våra avvikande öppettider.


Skicka oss ett mejl

Du kan även skicka oss ett mejl via något av våra kontaktformulär. Beroende på arbetsbelastning svarar vi inom några arbetsdagar.