SunExpress - Kan jag checka in online?

Ändrad den Tors, 22 aug. vid 3:04 E.M.

Ja, när du flyger med SunExpress måste du checka in online. Det är nödvändigt att göra online check-in för att undvika en avgift på 5 Euro per person för incheckning på flygplatsen. Online check-in öppnar 36 timmar före avresa och stänger 3,5 timmar före avresa.
Hur du checkar in online beror på vilken typ av flyg du ska resa med. Notera att vi erbjuder två olika typer av flyg med SunExpress; charterflyg och reguljärflyg.

Guide för incheckning online

Charterflyg

1. Gå till SunExpress hemsida
  2. Klicka på "Check-in" på första sidan (mellan "Book a flight" och "My booking")
  3. Välj "Tour operator"
  4. Fyll i följande information till vänster:
    * Booking code: Ditt Airtours bokningsnummer med 000 framför*
    * Surname: Huvudbokarens efternamn**. OBS! Skrivs med stora bokstäver
    * Touroperator name: Airtours
  5. Välj "One way" eller "Return" och fyll i följande till höger:
    * From: Avgångsflygplats
    * To: Ankomstflygplats
    * Departure date: Ditt avresedatum
    * (Return date: Ditt hemresedatum)
    * Antal personer
  6. Klicka på "Confirm"
  7. Välj passagerare som ska checka in
  8. Kryssa i rutan bredvid texten " I confirm that the information I provided is correct and agree to the rules regarding dangerous goods "
  9. Klicka på "Continue"
  10. Fyll i passagerarinformationen
  11. Bekräfta informationen för att få boardingkorten

Reguljärflyg

1. Gå till SunExpress hemsida
  2. Klicka på "Check-in" på första sidan (mellan "Book a flight" och "My booking")
  3. Välj "SunExpress bookings"
  4. Fyll i följande information till vänster:
    * Booking code: Ditt PNR-numret
    * Name: Huvudbokarens förnamn
    * Surname: Huvudbokarens efternamn. OBS! Skrivs med stora bokstäver
  5. Klicka på "Confirm"
  6. Välj passagerare som ska checka in
  7. Kryssa i rutan bredvid texten "I confirm that the information I provided is correct and agree to the rules regarding dangerous goods"
  8. Klicka på "Continue"
  9. Fyll i passagerarinformationen
  10. Bekräfta informationen för att få boardingkorten