Skogsbrand på Kos

Ändrad den 02 Jul 2024

För närvarande är skogsbranden i Kardamena området under kontroll och alla våra gäster kan fortsätta sina semestrar.

Vi är i kontakt med de lokala myndigheterna och vår reseledare på plats följer noggrant utvecklingen. Alla semestrar kan tills vidare fortsätta som vanligt, skulle situationen förändras kommer vi självklart kontakta dig omgående.

Om du känner dig osäker att resa till Kos kan du se om du uppfyller villkoren för ombokningsgarantin.
Vill du avboka din semester gäller de allmänna avbokningsvillkoren.